Листи со е-пошта Менаџери за директори на ИТ


Менаџери за ИТ-менаџери имаат списоци со е-пошта со чист и заверен список со контакти од компании на Обединетите држави. Можете да ги користите овие податоци за ИТ директори за маркетинг кампањи на вашата компанија. Ова ИТ директори, менаџери е-пошта листа е двоен избор во основа за дозвола. Значи, имате можност да им ги испратите понудите на вашите производи.

ИТ директор, менаџер е на ниво c, извршен директор на компанијата од одделот за ИТ. Исто така, вие го нарекувате шеф на одделот за ИТ. Можете исто така да изградите ИТ директор, список со е-пошта за менаџер од која било друга земја. Вие само дозволете ни во која листа да ја сакате директорот за ИТ, тогаш ние ќе го изградиме овој список за вас. Потребни сме само 48 часа за градење на која било тип ИТ-адреса за е-пошта за е-пошта.

Листи за е-пошта за директори на ИТ

Листи со е-пошта Менаџери за директори на ИТ

Износ на записи: 563,144

Цена на вкупната цена: $ 8131

Листите за е-пошта на менаџерите за ИТ, пред сè, вклучуваат:

Име
Презиме
Наслов на контакт
Е-мејл адреса
Телефонски број
Број на факс
име на компанија
Веб-страница
Адреса
Град
Држава
поштенски код
Држава
ПДР-код
NAIC код
Индустрија
Големина на вработените
Големина на приход

Тип на датотека: Excel, CSV
неодамна ажурирани
(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.