Пример за база на податоци


Деталите ни ги испраќате преку пополнување на формуларот подолу. И ве молиме, разгледајте само ние ви испраќаме заглавие на податоците за да видите какви информации вклучуваат во нашата база на податоци. Не можеме да ви испратиме вистински податоци како примерок затоа што ги пробива Правила на БДПР. Getе добиете само демо податоци за да видите заглавие на податоците. Овие податоци не се за испраќање тест-е-пошта или телефонски повици или СМС-пораки. Запомнете го тоа.

Ангажирајте го списокот со е-пошта Изградба на стручен тим

Нашиот тим менаџер

шеахан али

Име: Мд: Сајахан Алид

Наслов: Менаџер на водечка генерација

Часови за час: 25 $

Адреса: Бајпас Маџира, Шахаханпур, БХНУМУгура

Телефонски број: + 8801723283638

Адреса на е-пошта: saju@latestdatabase.com

Образование: диплома за деловни студии

Искуство: Управување со тим, управување со проекти, водечка генерација, градење списоци со е-пошта, насочена генерација на олово, продажни води, маркетинг преку е-пошта, менаџер за маркетинг преку е-пошта, консултант за маркетинг преку е-пошта.

Менаџер на тим за водење генерации (најнова база на податоци за испраќање)

Мд: Сајахан Али е наша компанија менаџер на тим за водење генерации. Тој има 6 години искуство во работата на генерација на олово. Тој е активен, чесен, напорен работник, искусен човек за генерација на олово. Ако треба да изградите насочено водство, тогаш можете да го ангажирате ова лице. ова лице ќе биде изграден на вашата целна адреса за е-пошта. Под Sajahan Alid имаат искусни 15 стручни лица за водечка генерација. Тој е менаџер на тимот. Значи, ако треба да изградите олово, можете да го ангажирате овој тим. Тие ќе ви дадат точни, активни и реални водичи за е-пошта за вас.

Ангажирајте го Саџахан Алид

Мизанур рахман

Име: Мд: Мизанур Рахман

Наслов: Менаџер на градежни списоци со е-пошта

Часови за час: 25 $

Адреса: Бајпас Маџира, Шахаханпур, БХНУМУгура

Телефонски број: + 8801723283638

Адреса на е-пошта: mijan@latestdatabase.com

Образование: Диплома по компјутерски науки.

Искуство: Управување со тим, управување со проекти, Листа со е-пошта, телефонски список, градење списоци со е-пошта, производство на олово, продажни води, маркетинг преку е-пошта, менаџер за маркетинг преку е-пошта, консултант за маркетинг преку е-пошта.

Менаџер на тим за градители на е-пошта (најнова база на податоци за испраќање)

Мд: Мизанур Рахман е менаџер на тим за електронска пошта за нашата компанија. Тој има 6 години искуство во градењето на списоци со е-пошта. Тој е активен, искрен, напорен работник, искусен човек за градење на таргатиран список со е-пошта. Ако треба да се изгради насочен список со е-пошта, тогаш можете да го ангажирате ова лице. ова лице ќе биде изграден на вашата целна адреса за е-пошта. Под Мизанур Рахман има искуство со 10 експерт за генерација на олово. Тој е менаџер на тимот. Значи, ако треба да изградите список со е-пошта, можете да го ангажирате овој тим. Тие ќе ви дадат точни, активни и реални водичи за е-пошта за вас.

Ангажирајте го Мизанур Рахман

Контакт со менаџерите