Списоци за е-пошта на ЦМО


Списоци со е-пошта на ЦМО од Обединета држава. Allе ја добиете целата адреса за е-пошта за маркетинг офицер готвач овде со овој пакет. Списоците со е-пошта на ЦМО е единствен список со е-пошта за вашиот бизнис. Една копија за еден клиент, за да добиете само уникатни информации за контакт на готвач за готвачи од компании од САД.

Списоците со е-пошта CMO содржат само име на адреса на готвач, адреса, телефонски број, детали за компанијата. 90% точни податоци за контакт.

Списоци за е-пошта на ЦМО

Е-пошта CMO наведува само податоци за понуди за маркетинг готвачи. Можете лесно да дојдете до службеникот за маркетинг готвач со овој список. Ако сакате да изградите други земји, список со е-пошта за маркетинг готвач, ве молиме, известете ни. Willе ја изградиме базата на податоци за офицери за маркетинг на готвачите за насочени земји.

Имаме податоци за контакт 3,112 маркетинг офицер на овој список. Ова е списокот со готови пораки за GDRP, така што треба да им испратите пошта за вашата деловна активност или услуги. Ова е добра можност за вашиот бизнис да им испрати понуда за вашите услуги. Можете да стигнете до сите службеник за маркетинг готвачи со вашата понуда.

Списоци за е-пошта на ЦМО

Износ на записи: 3,112

(Сите записи вклучуваат адреси на е-пошта!)

Вклучување на списокот:

Име
Контакт Име
Наслов на работното место за контакт
Име на бизнис
Адреса
Град
Држава
Поштенски број
E-mail адреса
Телефонски број
Број на факс
Веб-страница
Тип на датотека: Excel, CSV

неодамна ажурирани

Вкупен трошок: $ 209

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.