Кина е-пошта листа


Листа на е-пошта на Кина Најнови бази на податоци Е-пошта тим за градење е-пошта изгради база на податоци од Кина. Имаме 600k деловна е-пошта и телефонска база на податоци од Кина. Нашиот тим потроши повеќе од 2 месеци за изградба на оваа база на податоци. Сите бази на податоци ги вклучуваат сите записи што ви се потребни за креирање кампањи за маркетинг на вашата деловна е-пошта. Нашата база на податоци има посебна држава и град на Кина кои ќе бидат добри за вашиот насочен пазар во Кина.

Најновата база на податоци направи милиони ново ажурирани списоци со е-пошта во Кина, база на податоци за потрошувачи и деловни е-пошта за 2019. Ова е една од најпознатите квалификувани компании за маркетинг на Интернет, која неодамна се ажурираше. Како што им служевме на врвните земји како Велика Британија, САД, Канада, Германнија, Австралија, треба да ја направиме нашата е-пошта база на податоци јасно, свежа и директна. Можете да направите добра фигура во предизвикувачкиот свет на Интернет со придружникот на Најновата база на податоци.

Листи со е-пошта во Кина

База на податоци за бизнис на Кина

База на податоци за деловни е-пошта во Кина ги содржат сите активни детали за деловни контакти во Кина. Willе стигнете до деловните луѓе во Кина со оваа база на податоци за деловни е-пошта во Кина. Сите се активни информации за деловни контакти во Кина. Исто така, ако сакате да изградите базирана Кина база на податоци b2b, тогаш ве молиме контактирајте со нас. Пред сè, детали за базата на податоци за деловна е-пошта во Кина.

Износ на записи: 232,000

(Оттука, сите записи вклучуваат адреси за е-пошта)

Вклучување на списокот:

* Име

* Име на бизнис

* адреса

* Град

* Поштенски код

* Држава

* И-мејл адреса

* Телефонски број

* Број на факс

* Веб-сајт адреса

Тип на датотека: Excel, CSV

Последно освежено: 2019

Вкупен трошок: $ 300

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Кина е-пошта листа

  • Ако повеќе од 10% од нашите е-пошта отскокнуваат, ќе ви дадеме кредити за повеќе податоци.
  • За 120 минути, можете да преземете база на податоци за контакти и да започнете да се поврзувате со вашата публика.
  • И автоматските и рачните процеси обезбедуваат точност на нашите списоци што се потврдени од човекот.
  • Поврзете се со менаџери на високо ниво во компании во САД, Велика Британија, Канада, Европа, Азија и многу повеќе.
  • Не се мачи да контактираш со генерика (како што е контакт @). Со нашите списоци, можете да испратите е-пошта до вистински луѓе.
  • Списоците со е-пошта за квалитет им овозможуваат на деловните субјекти да вршат B2B врски за неверојатно ниска цена.
  • Преземете ја вашата листа како датотека. CSV, интегрирајте ја во вашиот CRM и започнете мрежно поврзување.
  • Тим за поддршка во живо 24 / 7.