+ 8801723283638

24 / 7 за поддршка на корисниците

WhatsApp + 8801758300772

Листа на канадски е-пошта

Најновата база на податоци за испраќање има повеќе од 300 милиони е-списоци со бизнис (b2b) и 400 милиони потрошувачи (b2c) од е-пошта од целата светска земја. Најновата база на податоци за испраќање секогаш ви обезбедува сите чисти и свежи списоци за маркетинг на е-пошта за кампањи за испраќање на вашата компанија. Getе добиете повеќе од добри податоци од која било друга компанија давател на списоци со пошта. Ние ќе ви доставиме точни валидни податоци 90%. Сите наши податоци се двокреветни и основни за дозвола, така што нема проблем со жалба на GDPR. Ние продаваме единствена копија на нашата која било база на податоци. Една копија за еден клиент.

Најновата база на податоци за испраќање исто така ќе ви помогне да ја креирате насочената листа со контакти од која било целна земја, личност, индустрија, град. Купувајте податоци од нас се безбедни и гарантирани податоци за квалитет. Исто така, имате подготвени податоци што можете да ги купите и можете да ги користите за вашите кампањи. Исто така, ќе добиете помош од нас ако ви треба консултација за маркетинг кампањи преку е-пошта.

Листа на канадски е-пошта

Канадските списоци со е-пошта содржат база на податоци за потрошувачи во Канада и потрошувачка за е-пошта за Канада. Ние ви нудиме најдобар светски висок квалитет и најпопуларна база на податоци за е-пошта. Getе добиете сè повеќе продажби од нашите канадски списоци со е-пошта. Нашата целата база на податоци е заверена со жолти страници, бели страници, даночна евиденција и сл.

Канадската листа со е-пошта е една од најдобрите бази на податоци за испраќање од преку Канада. Getе добиете само валидни доводи од овие канадски списоци со е-пошта затоа што ги ажурираме сите наши водич месечно. Овој канадски список со е-пошта ќе ви помогне да донесете продажба на вашата компанија.

Канадски списоци со е-пошта со деловни и лични информации. Најновата база на податоци за испраќање ги обезбедува сите проверени и директни договори за продажба од датотеката со канадски списоци со е-пошта. Можете да добиете само точен список со канадски е-пораки што ги содржи сите деловни и лични информации за контакт.

Ако сакате да ги изградите вашите специфични списоци со канадски е-пошта, тогаш можете да контактирате со нас. Затоа што имаме добар тим за создавање бази на податоци специјално за списоци со канадски е-пошта.

База на податоци за деловна е-пошта во Канада

0
Адреса за е-пошта на Канада Б2Б
Листи за електронски пораки во Канада

Списоците со деловни е-пораки во Канада ги вклучуваат сите бази на податоци за локален контакт со деловни активности во Канада. Allе ја добиете целата активна база на податоци за деловни контакти од Канада. Овој список со деловни е-пораки во Канада ќе ви помогне да го основате вашиот бизнис во Канада. Списокот со деловни е-пошта има само проверени детали за контакт. 90% точни податоци со целосни информации за контакт.

Купете ја базата на податоци за е-пошта на Канада B2B

Износ на записи: 500,000

(Оттука, сите записи вклучуваат адреси за е-пошта!)

Вклучување на списокот:

* Име * Име на деловна активност * адреса * Град * Поштенски код * Држава

* Е-пошта * Телефонски број * Број на факс * Веб-страница адреса

Тип на датотека: Excel, CSV

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

База на податоци за потрошувачи на е-пошта во Канада

0 милиони
Адреса за е-пошта на Канада Б2Ц
Листа на е-пошта за потрошувачи во Канада

Списокот со е-пораки за потрошувачи во Канада ги вклучува сите детали за личен контакт со локалните луѓе во Канада. Можете да ја купите оваа листа за е-пораки за потрошувачи во Канада, заради промовирање на вашата услуга во Канада. Исто така, ако сакате да добиете специфични податоци од Канада, тогаш известете ги. Ние ќе ви помогнеме да се изгради свој список со е-пошта во Канада. Сите наши записи се валидни и ажурирани исто така, сè е OPT во списоците.

Пред сè, има детали за списокот со е-пошта за канадски потрошувачи.

Купете ја базата на податоци за е-пошта на Канада B2C

Износ на записи: 2 милиони

(Оттука, сите записи вклучуваат адреси за е-пошта!)

Вклучување на списокот:

* Име * Име на контакт * Возраст * адреса

* И-мејл адреса * IP адреса * Телефонски број

Тип на датотека: Excel, CSV

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Прашање и одговор на списоци на канадски е-пошта

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.

Поврзани води

whatsapp копче-мин