Листи за е-пошта на канадскиот извршен директор


Листата на е-пошта на канадскиот извршен директор ги вклучува сите детали за контакт на извршниот директор на готвачот. Може да добиете тука име, адреса, телефонски број, адреса на извршен директор во Канада, адреса за контакт со е-пошта. Можете да го користите овој список на извршни директори на е-пошта за да го промовирате вашиот бизнис преку Интернет. Овој список со е-пошта е уникатен и точен. Само активни информации за извршен директор на оваа листа.
Листата на е-пошта на канадскиот извршен директор е подготвена за ГДП, така да имате можност да им испратите секаква понуда од вашата компанија. Оваа листа е единствена и една копија за еден клиент. Загарантирани точни податоци 90%. Исто така, можеш изгради насочени списоци со е-пошта на вашата област за маркетинг.

Листи за е-пошта на канадскиот извршен директор

Износ на записи: 4943

(Сите записи вклучуваат адреси на е-пошта!)

Вклучување на списокот:

Име

Контакт Име

Наслов на работното место за контакт

Име на бизнис

Адреса

Град

Држава

Поштенски број

E-mail адреса

Телефонски број

Број на факс

Веб-страница

Тип на датотека: Excel, CSV

неодамна ажурирани

Вкупен трошок: $ 297

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Листи за е-пошта на канадскиот извршен директор

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.