+ 8801723283638

24 / 7 за поддршка на корисниците

WhatsApp + 8801758300772

База на податоци за е-пошта во Калифорнија

Најновата база на податоци за испраќање има повеќе од 300 милиони е-списоци со бизнис (b2b) и 400 милиони потрошувачи (b2c) од е-пошта од целата светска земја. Најновата база на податоци за испраќање секогаш ви обезбедува сите чисти и свежи списоци за маркетинг на е-пошта за кампањи за испраќање на вашата компанија. Getе добиете повеќе од добри податоци од која било друга компанија давател на списоци со пошта. Ние ќе ви доставиме точни валидни податоци 90%. Сите наши податоци се двокреветни и основни за дозвола, така што нема проблем со жалба на GDPR. Ние продаваме единствена копија на нашата која било база на податоци. Една копија за еден клиент.

Најновата база на податоци за испраќање исто така ќе ви помогне да ја креирате насочената листа со контакти од која било целна земја, личност, индустрија, град. Купувајте податоци од нас се безбедни и гарантирани податоци за квалитет. Исто така, имате подготвени податоци што можете да ги купите и можете да ги користите за вашите кампањи. Исто така, ќе добиете помош од нас ако ви треба консултација за маркетинг кампањи преку е-пошта.

База на податоци за е-пошта во Калифорнија

0 милиони
Адреса за е-пошта во Калифорнија
База на податоци за е-пошта во Калифорнија

База на податоци за е-пошта во Калифорнија со сите целосни информации за деловни контакти од Калифорнија. Оваа email-адреса на CA контактира само со деловни и лични информации за контакт. Зошто поминувате време да пронајдете водичи за е-пошта? База на податоци за е-пошта од Калифорнија (Калифорнија) Ние нудиме база на е-пошта од сите држави на САД. Имаме огромна количина на е-пошта доведува од цела САД.

Висококвалитетен список со е-пошта од Калифорнија. Неодамна, имаме 1.5 милиони Б2Б чиста база на податоци од е-пошта од Калифорнија со веб-страница, име, презиме, адреса, име на компанија, држава, поштенски код, телефон, факс, жандар, итн. Можете да нарачате за повеќе олово и нашиот тим ќе ви обезбеди база на податоци за малку време.

Купете списоци со бази на податоци за е-пошта во Калифорнија

Износ на записи: 1.5 милиони

(Сите записи вклучуваат е-маил адреси!)

Вклучување на списокот:

* Име на деловна активност

* адреса

* Град

* Поштенски код

* Држава

* И-мејл адреса

* Телефонски број

* Број на факс

* Веб-страница адреса

* Бизнис категорија

Тип на датотека: Excel, CSV

неодамна ажурирани
Вкупен трошок: $ 100

(Еднократен надомест)
Испорака: веднаш превземи.

Клиенти тестамент

Прашање и одговор на база на податоци за е-пошта во Калифорнија

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.

Поврзани води

whatsapp копче-мин