Листа со е-пошта на банката


Со изнајмување на списоци за банкарски пошта и списоци со е-пошта, можете да стигнете до деловни професионалци од корпоративно до средно управување кои работат многу луѓе многу корисно Креирај список со е-пошта за маркетинг банкар за потрошувачи кои веројатно ќе купат банкарски и финансиски услуги користејќи ја големата и точна прилагодлива база на податоци за потрошувачи на информации . Адреса за е-пошта на банка - Листа со е-пошта за банкарство ви помага да се промовирате подобро во води до вас. Списоците со е-пошта ви помагаат да се приближите до идеалните резултати што сте ги предвидиле. Нашиот список за банкарство и финансии ќе ви ја испрати пораката директно. Дека продажните лица достигнуваат до професионалците, решенија за набавка. Нашата листа со е-пошта за кредитни совети е дизајнирана по внимателно проучување на пазарот и разбирање на потребите на деловните клиенти. Со оглед дека финансискиот сектор никогаш не е

Листа со е-пошта на банката

Износ на записи: 625,000
Списокот вклучува:
Име на бизнис
Адреса
Град
Држава
Поштенски број
e-mail адреса
Телефонски број
број на факс
Веб-сајт адреса
Код на СИЦ
Бизнис категорија
Тип на датотека: Excel, CSV
Ажурирано: Неодамна ажурирано
Вкупен трошок: $ 6,000
(Еднократен надомест)
Испорака: веднаш преземете.

Прашања и одговори

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.

Поврзани води