+ 8801723283638

24 / 7 за поддршка на корисниците

WhatsApp + 8801758300772

Листи за е-пошта во Ангола

Најновата база на пошти има повеќе од 300 милиони деловни (b2b) списоци за е-пошта и 400 милиони потрошувачи (b2c) база на е-пошта од целата земја Најновата база на податоци за пошта секогаш ви ја обезбедува целата чиста и свежа маркетинг листа за е-пошта за поштенските кампањи на вашата компанија. Anyе добиете повеќе од добри податоци од која било друга компанија што дава услуги на пошта. Ние ќе ви доставиме 90% точни валидни податоци. Сите наши податоци се основни за двојно вклучување и дозвола, така што нема проблем со поплаките за ГДПР. Ние продаваме единствена копија од која било база на податоци. Една копија за еден клиент.

Најновата база на податоци за пошта исто така ќе ви помогне да ја изградите вашата насочена листа на контакти од која било насочена земја, личност, индустрија, град. Купувајте податоци од нас се безбедни и загарантирани квалитетни податоци. Исто така, имајте подготвени податоци што можете да ги купите и можете да ги користите за вашите кампањи. Исто така, ќе добиете помош од нас ако ви требаат какви било консултации за маркетинг кампањи по е-пошта.

Листи за е-пошта во Ангола

0
Адреса за е-пошта во Ангола
Канада бизнис база на податоци

Списокот со е-пошта во Ангола од најновата база на податоци за испраќање или најновата база на податоци е најстариот ажуриран податок од другите страници. Оваа платформа обезбедува скоро 99% точност за потврдени податоци и компјутерски око. Залагајќи се за сите извори од најверните страници и со дозвола, која можете да ја користите во вашата деловна активност, преку маркетинг кампања за е-пошта и лепете ја вашата публика конец на вашата презентација за промовирање на вашите производи и услуги.

 

Купувањето, списокот со е-пошта во Ангола од најновата база на податоци за испраќање или најновата верзија на податоци се состои од следниве податоци:

 

  • Име на лице, деловно име, адреса на е-пошта, адреса и поштенски код
  • 600 ажурирани точни записи собрани од различни доверливи платформи
  • Ви нуди прифатлива цена која изнесуваше само 15 долари
  • Испратено време и утврдете плаќање
  • Инстант софтвер што може да се преземе, кој може да биде формат на датотека Excel CSV
  • Можете да изберете кој било од начините на плаќање кои се следниве;
  • Visa картичка, мастер картичка, Paypal, skrill, Western Union и повеќе начини на плаќање

 

Листите за е-пошта во Ангола имаат шанса да рекламираат на уреден начин и да добијат можност да ги натераат да ги купат предметите или да земат услуги од вас. Користејќи ги списоците за поштенски адреси или списоци со факс, можете подеднакво да пазарувате како оној на е-пошта маркетинг. Можете исто така да користите списоци со телефонски броеви на корисниците за теле-повик или теле-маркетинг.

Пред сè, деталите за е-поштата на Ангола ги наведува. Најновиот тим за бази на податоци обезбедува списоци со е-пошта во Ангола со проверени водичи за е-пошта со најдобар квалитет. Може да стигнете до луѓето од Ангола со овој список со е-пошта во Ангола.

Маркетинг преку е-пошта бара само мала сума за таа да биде ефективна. Маркетинг преку е-пошта троши помалку во споредба со другите опции за маркетинг, но вашите промоции и реклами се сè уште убедливи и влијателни за вашата публика. Покрај тоа, пред да го добиете тоа, мора да имате список со е-пошта за да го видите вашиот насочен купувач што ќе ја подобри вашата способност во справувањето со клиенти.

 

 

Купете свежи и ажурирани списоци со е-пошта во Ангола

Сите списоци со е-пошта вклучуваат:

* Име * Име за контакт * Име на деловна активност * адреса * Град * Поштенски код * Држава

* Е-пошта * Телефонски број * Број на факс * Адреса на веб-страница

Вкупни записи: 600

Цени: 15 долари

списокот вклучува: Е-пошта

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Прашања и одговори списоци со е-пошта на Ангола

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние обезбедуваме податоци за адреси на деловни контакти, како и податоци за адреси за контакти на потрошувачи и лица за контакти со компании по назив на вработен во компанијата и податоци за функцијата на работа Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт на насочени лица според индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.

Поврзани списоци

whatsapp копче-мин