Стари директни пошта води


Нашите договори за стари пошта на возраст се достапни според големиот опсег што можете да изберете да развивате деловно работење од дома или Мрежен центар. Ние нудиме свежа или стара возраст според специфичните потреби на вашиот бизнис и целите да одговорите. Haveе имате целосен пристап до бројот на примените статуси за нарачката за вашата сметка. Ве молиме контактирајте со нас за која било друга повозрасна листа со е-пошта на насочен маркетинг. Старите води се уште еден извор што агентите можат да го користат за да го надополнат нивниот нормален проток на свежи води или употреба додека чекаат на своите свежи водичи за е-пошта. Ние сме премиер снабдувач на база на податоци за генерирана интернет. Ние нудиме високо-квалитетни продажни води во реално време и како стари води.

База на податоци за Мрежен лист за возрасни

Најпопуларна веб-страница обезбеди најнова ажурирана гаранција за најниска цена на МЛМ. Целокупната база на податоци е верификувана за вклучување на човечки или автоматски софтвер.

Стари директни пошта води


Износ на записи: 10,000
Списокот вклучува:
Име на бизнис
Адреса
Град
Држава
Поштенски број
Контакт е-маил адреса
Контакт телефонски број
Број на факс
Веб-сајт адреса
Код на СИЦ
Бизнис категорија

Тип на датотека: Excel, CSV
Ажурирано: Неодамна ажурирано

Вкупен трошок: $ 500
(Еднократен надомест)
Испорака: веднаш преземете.

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.

Слична листа