Листа со е-пошта за директори на администрација


Листа со е-пошта за администрација за администрација ќе ви помогнат да пазарите стратегии за кампување. Добијте да ја достигнете вистинската публика и да постигнете поголема продажба. Исто така, овој список со е-пошта со вградени подобри B2B врски со моќни маркетинг напори. Бидејќи, ние ги нудиме најновите, ажурирани верификуваат и потврдени збирки на податоци, како што тоа се повеќе поле на информации. Затоа, изгради насочени списоци за испраќање на наслови на располагање извршен директор, ЦФО, КМО, ЦОО, ЦТО, ЦИО, претседатели, претседател, ГМ, д-р, менаџер и многу повеќе. Како резултат, само кликнете на копчето Додај во кошничката и целосната нарачка за плаќање, тогаш ќе добиете линк за преземање на поштенски список. Значи, можете лесно да ја купите денес нашата листа со е-пошта.

Листа со е-пошта менаџери за администратори

Листа со е-пошта за директори на администрација

Износ на записи: 134,194

Вкупен трошок: $ 3069

Администратори на администратори за листи на е-пошта, пред сè, има записи:

Име
Презиме
Наслов на контакт
Е-мејл адреса
Телефонски број
Број на факс
име на компанија
Веб-страница
Адреса
Град
Држава
поштенски код
Држава
ПДР-код
NAIC код
Индустрија
Големина на вработените
Големина на приход

Тип на датотека: Excel, CSV
неодамна ажурирани
(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.

Слична листа