+ 8801723283638

24 / 7 за поддршка на корисниците

WhatsApp + 8801758300772

Список на е-пошта на сметководители

Најновата база на податоци за испраќање има повеќе од 300 милиони е-списоци со бизнис (b2b) и 400 милиони потрошувачи (b2c) од е-пошта од целата светска земја. Најновата база на податоци за испраќање секогаш ви обезбедува сите чисти и свежи списоци за маркетинг на е-пошта за кампањи за испраќање на вашата компанија. Getе добиете повеќе од добри податоци од која било друга компанија давател на списоци со пошта. Ние ќе ви доставиме точни валидни податоци 90%. Сите наши податоци се двокреветни и основни за дозвола, така што нема проблем со жалба на GDPR. Ние продаваме единствена копија на нашата која било база на податоци. Една копија за еден клиент.

Најновата база на податоци за испраќање исто така ќе ви помогне да ја креирате насочената листа со контакти од која било целна земја, личност, индустрија, град. Купувајте податоци од нас се безбедни и гарантирани податоци за квалитет. Исто така, имате подготвени податоци што можете да ги купите и можете да ги користите за вашите кампањи. Исто така, ќе добиете помош од нас ако ви треба консултација за маркетинг кампањи преку е-пошта.

Список на сметки за сметководители

0
Адреса за е-пошта на сметководители
Список на е-пошта на сметководители

Списокот за е-пошта на сметководители ги содржи сите детали за контакт на сметководителот во САД. Ако сакате да достигнете сметка, можете да ја користите оваа база на податоци за сметководители. Овој мејл список ќе ви помогне да стигнете до компанијата или личниот сметководител. Thisе ги добиете на оваа листа сите овластен сметководител полно име, адреса, адреса на е-пошта, телефон и сл. Информации што можете да ги користите за да ги достигнете преку пошта или повик.

Списокот со податоци за сметки е неодамна ажуриран и свежи води. Сите води се верификувани од човечко и компјутерско око, така што цело време ќе добиете тука свежи и чисти води. Ако треба да добиете било која друга земја овластен сметководител, тогаш дозволете ни. Ние исто така ќе создадеме список со е-пошта за вас.

Постојат четири главни типа сметководители кои можат да бидат насочени преку мејлинг-листи за сметководители: јавни сметководители, кои обезбедуваат сметководствени, ревизорски, даночни и консултантски услуги; сметководители на управување, кои ги следат приходот и потрошувачката на компанијата; државни сметководители, кои ги следат приходите и трошоците на владата, и можат да прегледуваат деловни и сметки на граѓани (на пр. даночни пријави); и внатрешни ревизори, кои во суштина „двојна проверка“ за да обезбедат целосно сметководство и се следат процедурите.

Купете примерок од списокот со е-пошта на сметководител

Износ на записи: 120,000

Вклучен список:

  • Контакт Име
  • Адреса
  • Град
  • Држава
  • Поштенски број
  • Телефонски број
  • Број на факс
  • Адреса на е-пошта на сметководител
  • веб-страница
  • име на компанија

Тип на датотека: MS збор, CSV

Испорака: Веднаш Преземи

Вкупен трошок: 2300 $ (еднократен надомест)

Купете најнови ажурирани списоци со пошта на сметководител

Ако сакате да ги таргетирате сметководителите, КПД, службеници и книговодители за да ги промовирате вашите производи и услуги, верувајте во списокот со сметки на сметководители на Томсон податоци, бидејќи ние ве поврзуваме со повеќе од милион професионалци низ САД. Ние ги покриваме сметководителите поврзани со двете поголеми корпорации и независниот бизнис сопственици кои работат на договор со лични и корпоративни клиенти.

Ако сакате да ја таргетирате оваа база на клиенти за вашите производи и услуги, верувајте во списокот со испраќачи на сметководители на Томсон, бидејќи ние ве поврзуваме со повеќе од еден милион професионалци ширум САД. Ние покриваме сметководители поврзани со поголеми корпорации и независни сопственици на деловни активности кои работат на договор до лични и корпоративни клиенти.

Да се ​​во можност да ги синхронизирате податоците за продажба од вашиот ПОС систем со вашиот софтвер за сметководство или вашиот список со клиенти од вашиот софтвер за сметководство до вашата услуга за маркетинг на е-пошта, на пример, го елиминира внесувањето на податоци одзема многу време или фрустрацијата од преземање и поставување датотеки од една апликација до друг.B2B Лав им помага на деловните субјекти и на пазарот што им позајмува услуги на овие овластени јавни сметководители да се поврзат со целните клиенти користејќи ја овластената база на податоци за овластени јавни сметководители.

Затоа, нашите претходно направени списоци како оваа подготвена за преземање база на податоци за сметководители се специфични; тие се прилагодени на вашите маркетинг напори и деловни потреби. Преземете детална база на податоци на сметководители, КПД, книговодители и многу други со овој детален, точен директориум за сметководители од Со овој претходно изработен список за сметководители на сметководители, можете да пробате до одредена ниша составена од квалификувани, релевантни професионалци.

Прашања и одговори на списокот на сметководител

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.

Поврзани води

whatsapp копче-мин